Μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της σεζόν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήρθαμε για να το απολαύσουμε. Δώσαμε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά αλλά άξιζαν να παίζουν. Είχαμε όμως μια φανταστική ομάδα. Πετύχαμε κάτι πολύ δύσκολο. Είμαστε μια μικρή ομάδα. Πολύς κόσμος μου έλεγε στο ξεκίνημα ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε δεν είναι ρεαλιστικό. Εμείς πιστεύαμε, κάναμε μια φανταστική σεζόν και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσε που έσπασε το σερί μας αλλά μετά από μια εβδομάδα σε πανηγυρικό κλίμα δεν μπορούν να επιστρέψουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Ίντερ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του Ιταλικού πρωταθλήματος για να αρχίσουμε από τον β’ προκριματικό. Ο Άρης είναι πρωταθλητής Κύπρου».

Αν η βαθμολογία λέει την αλήθεια και αν το ΑΠΟΕΛ που τερμάτισε στην 2η θέση ήταν ο πιο δύσκολο αντίπαλος; «Ναι ήταν το ΑΠΟΕΛ… Όταν εργαζόμουν στο εξωτερικό και μιλούσαν για κυπριακό ποδόσφαιρο τη μοναδική ομάδα που είχα κατά νου ήταν το ΑΠΟΕΛ γιατί γνώριζα για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες τους και την πορεία τους στο Champions League. Ήξερα πόσο καυτή έδρα έχουν αλλά και πόσο κόσμο έχουν. Σαφέστατα και ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Όσοι με ρώτησαν αν ο τίτλος στην Κύπρο δεν είναι τόσο σημαντικός αφού είναι χαμηλό το επίπεδο διαφώνησα γιατί δεν είναι μόνο το ΑΠΟΕΛ, τους απάντησα ως ακολούθως: Ήταν και ο Απόλλωνας, η Πάφος και η ΑΕΚ καλές ομάδες με επίσης ευρωπαϊκές επιτυχίες. Το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος θα ανεβαίνει διαρκώς γι αυτό είναι μεγάλη η επιτυχία του Άρη».