Έδωσε την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και την κέρδισε. Πέτυχε το πιο σημαντικό γκολ ο Βαλάντης Καπαρτής ο οποίος βγήκε νικητής.

Η ανάρτηση του:

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή και χαρούμενη μέρα για εμένα και την οικογένεια μου…Έλαβα και επίσημα πλέον τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων μου. Δοξάζω το Θεό και τους Αγίους που εισάκουσαν τις προσευχές μου και τις προσευχές όλου του κόσμου. Καταφέρνω να βγω νικητής από αυτήν τη μάχη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια και τους συγγενείς μου που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και με στήριζαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα.
Επίσης, θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση και ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους φίλους μου, σε γνωστούς και αγνώστους που αφιέρωσαν έστω και ένα λεπτό να μου γράψουν ένα μήνυμα στήριξης, να ανάψουν ένα κερί για εμένα και να προσευχηθούν να πάνε όλα καλά. Παράγοντες ομάδων που ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζαν..υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής τους. Είμαι ευγνώμων σε όλες τις αντίπαλες ομάδες και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές αφού ένιωσα μέσα από την ψυχή μου ότι ήθελαν να με σπρώξουν για να βάλω το πιο σημαντικό goal στη ζωή μου και να με χειροκροτήσουν. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το μεγαλείο ανθρωπιάς από εσάς και πάντα θα έχετε χώρο μέσα στην καρδιά μου, ο καθένας ξεχωριστά.
Ιδιαίτερως, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστόφορο Τορναρίτη ο οποίος ήταν δίπλα μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τον ευχαριστώ πολύ.
Για τους γιατρούς μου ότι και να πω είναι λίγο γιατί μαζί με τον Θεό μου έσωσαν τη ζωή. Ευχαριστώ κυρίως τον προσωπικό μου ιατρό Δρ. Ευαγόρα Λαούρη, τον αιματολόγο μου Δρ. Μάριο Αντωνιάδη και όλο το επιτελείο του Αιματολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους γιατί στη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει ένας συνάνθρωπος σας είσαστε εκεί να του φωνάξετε, να τον παροτρύνετε και να τον βοηθήσετε να βγεί νικητής!!
🙏
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, όρθια άτομα, γρασίδι και κείμενο που λέει "PUNIN ONBE FONBET FONBET ISSAF PUNIN PUNI KARMIOT ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΑΡΤΗΣ MVP ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ #GoalToWin"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "KAPARE 2 ΒΑΛΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΥΝΑΤΟΣ 32"Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο