Ο Απόλλωνας έχει μπροστά του το παιχνίδι της χρονιάς όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι στο γαλάζιο στρατόπεδο αλλά προκύπτουν σημαντικές εξελίξεις οι οποίες δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.
Η αποκάλυψη του balla για επαφές του Μάκη Παπαϊωάννου με μεγάλη ομάδα είναι με τον Απόλλωνα και μάθαμε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις προκειμένου ο Κύπριος Τεχνικός Διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας να ενταχθεί στο τιμ που θα χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου στο Κολόσσι.
Ίσως να αυτό να συνδέεται και με την περίπτωση Ντορεγκαράι η οποία ήδη έπεσε στο τραπέζι του Απόλλωνα και δεν τους αφήνει αδιάφορους. Και πως να τους αφήνει άλλωστε από την στιγμή που πέτυχε φέτος 16 γκολ με τη Νέα Σαλαμίνα, την στιγμή που οι δικοί τους επιθετικοί με εξαίρεση τον Πίττα έβλεπαν δίχτυα με το σταγονόμετρο. Την ίδια στιγμή ο Αργεντινός γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα μας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Το όνομα του Ντορεγκαράι δεν είναι το μοναδικό που παίζει για την επίθεση του Απόλλωνα. Στο Ισραήλ γράφουν ότι ο  Σάμι Μπουράρ είναι στο «στόχαστρο» της ομάδας της Λεμεσού. Πρόκειται για 27χρονο Βελγομαροκινό επιτελικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Χάποελ Χαντέρα η οποία παλεύει για να γλιτώσει. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ γι’ άλλο ένα χρόνο, εντούτοις στο ενδεχόμενο υποβιβασμού τα δεδομένα αλλάζουν. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 11 γκολ και μέτρησε τρεις ασίστ.
Όλα αυτά μπορούν να περιμένουν για λίγο καθώς η ομάδα έχει μπροστά της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και εκεί  πρέπει να είναι στραμμένη αποκλειστικά η προσοχή όλων.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τους μόνιμα τραυματίες θα είναι στην διάθεση του Αντόνε, μόνο που αυτός δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Χρίστος Χρίστου