Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος…

-Για τη διακοπή του Πάσχα και τη συνέχεια: «Βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ και τα σενάρια είναι αρκετά. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος από βαθμολογικής πλευράς, αν και μπορεί να αντικρούσει κανείς ότι κάθε παιχνίδι που περνά δεν επιστρέφει. Δεν προσφέρει κάποια αξία το να υπολογίσουμε αυτή τη στιγμή.
Το πώς παρουσιάζεται μια ομάδα μετά τη διακοπή, παίρνουμε την απάντηση μετά τον αγώνα. Το μόνο πράγμα που παίζει ρόλο είναι που κερδίζουν χρόνο ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες ή όσοι χρειάζονταν ξεκούραση. Βλέπουμε με ευχαρίστηση ότι μετά τις διακοπές του Πάσχα, κάποιοι που ήταν τραυματίες ή χρειάζονται χρόνο, τον έχουν πάρει. Όλοι πλην Γουΐλερ και Θεοδώρου ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων».

-Για την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και τον ενθουσιασμό του Άρη: «Υπάρχει και το θέμα της εμπειρίας αλλά και του ενθουσιασμού, του νέου. Το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει μέσα από δεκαετίες ότι κουβαλάει μια βαριά φανέλα στη διεκδίκηση τίτλων. Μακάρι να έπαιζε ρόλο αυτό στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να αποδεικνύεις κάθε χρόνο τη βαριά φανέλα. Έχουμε την ομάδα για να το υποστηρίξουμε».

-Για τον κόσμο: «Καλούμε πάντα τον κόσμο να έρθει πιο νωρίς για να μην ταλαιπωρηθεί, μετά και τα μέτρα που υπάρχουν εδώ κι ένα μήνα. Θα γεμίζαμε από μόνοι μας το ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ αν είχαμε περισσότερα εισιτήρια. Η ζήτηση ήταν πενταπλάσια κι εξαπλάσια. Ο Άρης έχει βάλει κάποια φίλτρα ελέγχου για να διασφαλίσει ότι οπαδοί άλλοι ομάδων δεν θα μπορούσαν να πάρουν εισιτήρια για άλλες κερκίδες, αυτό είναι θέμα του Άρη, δεν ξέρω τι θα ισχύσει».

-Αν υπάρχει εξέλιξη με το συμβόλαιο του Γουΐλερ: «Όχι, δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα το ανακοινώναμε».