Η ΑΕΛ πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν της εξασφαλίζει την πρόκριση. Πλέον, χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο του μεγάλου τελικού και έχει το πάνω χέρι αφού θα η ρεβάνς θα γίνει στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», Εκεί που θα καλεστεί να ανταποκριθεί, παρά τις σημαντικότατες απουσίες που (θα) έχει.
Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έφτασαν σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, και είχαν εκλάμψεις στην απόδοση τους, όμως θα μπορούσαν να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Από την άλλη όμως, ο Μουριέλ ήταν σε εξαιρετική μέρα καταφέρνοντας να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του.
Το ζητούμενο είναι στην δική της έδρα να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση. Η παρουσία των φίλων της ομάδας είναι δεδομένη, άλλωστε ήταν εκπληκτική η παρουσία τους στο Μακάρειο, πόσο μάλλον στην Λεμεσό. Έχοντας και τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μαζί της, η ΑΕΛ οφείλει να βγάλει τον καλό της εαυτό και να νικήσει τον Ολυμπιακό.
Επόμενη υποχρέωση είναι το ματς με την Ανόρθωση και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετρά απουσίες, καθώς πέραν των άτυχων Κασάνικλιτς και Νεοφύτου, αμφίβολος είναι και ο Μιραλλάς.

Αριστείδου Μιχαήλ