Γυρνάμε το ρολόι 8 χρόνια πίσω. Ήταν 1η Απριλίου του 2015 όταν η τρομερή Εθνική Ελλάδος του 2004 που κατέκτησε το EURO εκείνης της χρονιάς «έσμιγε» ξανά με τον Ότο Ρεχάγκελ για φιλικό αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην Κύπρο. Το 6-1 της Ελλάδας δεν ήταν τίποτα μπροστά στο εορταστικό κλίμα που επικρατούσε με όλους τους πρωταγωνιστές από εκείνη την μαγική πορεία στα γήπεδα της Πορτογαλίας να αποθεώνονται από χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
Η Εθνική Ελλάδος του 2004 είχε στις τάξεις της τους: Νικοπολίδη, Mπασινά, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαΐδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη και Βρύζα. Στην άκρη του πάγκου ήταν, όπως τότε, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Γιάννης Τοπαλίδης.
Η Κύπρος αποτελείτο από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Μάριος Ηλία, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμάκη, Μάριο Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Νικόλα Γεωργίου, Μάριο Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά Λουκά, Κονναφή, Αριστοκλέους και Σταύρο Γεωργίου ενώ στον πάγκο ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ