Η κατάρα δεν έσπασε για την Ίντερ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ταξίδεψε στο Σαλέρνο, μετά από το 1-1 που πήρε στην έδρα της Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia, με αποκλειστικό στόχο και μόνο να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, με το φινάλε όμως να την βρίσκει απογοητευμένη. Και αυτό γιατί προηγήθηκε στο «Αρέκι» με τον Γκοσένς, μόλις στο 6ο λεπτό, και είχε κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ, όμως αντί να διευρύνει τη νίκη της δέχτηκε ένα γκολ-αριστούργημα στο 90′ από τον άλλοτε νερατζούρο, Καντρέβα, και έμεινε στο 1-1, που την αφήνει πίσω στη μάχη της εξόδου στο νέο Champions League.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Πιρόλα(66’ Εκονγκ), Γκιομπέρ, Ντανίλιουκ, Μπράνταριτς, Βιλένα(80’ Μποχίνεν), Κουλιμπαλί(66΄Καβίλια), Μπρον(46’ Ντιά), Κάστανος(85’ Μποθέιμ), Καντρέβα, Πιόντεκ.

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Ντε Φράι, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαρέλα(66’ Μπρόζοβιτς), Ασλάνι(66’ Γκαλιαρντίνι), Μιχιταριάν, Γκόσενς(75’ Ντι Μάρκο), Κορέα(66΄Μαρτίνες), Λουκάκου(85’ Τζέκο).