Με έντονο ενδιαφέρον συνεχίζεται και αυτό το σαββατοκύριακο η δράση στην Premier League με σπουδαία παιχνίδια για την 32η αγωνιστική.
Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στη μάχη της 4ης θέσης εκεί όπου η Νιούκαστλ υποδέχεται την Κυριακή (23/04) την Τότεναμ. Οι «καρακάξες» προέρχονται από τη θλιβερή εμφάνιση απέναντι στην Άστον Βίλα και την ήττα με σκορ 3-0 ενώ στην ίδια μοίρα βρίσκονται και τα «σπιρούνια» που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική ήττα-σοκ στο Λονδίνο από την Μπόρνμουθ με σκορ 2-3.
Η ομάδα του Έντι Χάου, έχει το πάνω χέρι για το Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση και το +3 από αυτή του Κριστιάν Στελίνι, που μετρά 53 βαθμούς. Μάλιστα όποια από τις δύο καταφέρει να επικρατήσει θα προσθέσει πίεση και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δεν θα αγωνιστεί για την Premier League, καθώς θα διεκδικήσει το FA Cup απέναντι στην Μπράιτον την ίδια μέρα.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Μάντσεστερ Σίτι η οποία ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Αγγλίας απόψε καθώς θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την έκπληξη του θεσμού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Στα άλλα κρίσιμα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής η αναγεννημένη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές Κρίσταλ Πάλας του Ρόι Χόγκστον αντιμετωπίζει την Έβερτον, η οποία θέλει νίκη για να ξεφύγει από την Νότιγχαμ που κοντράρεται με τη Λίβερπουλ, αλλά και προσπεράσει την Λιντς που δοκιμάζεται στο Λονδίνο από τη Φούλαμ.
Τέλος ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση της Λέστερ με τη Γουλβς αλλά και εκείνη της Μπόρνμουθ με τη Γουέστ Χαμ.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής
Παρασκευή (21/4)
Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 3-3
Σάββατο (22/4)
Φούλαμ-Λιντς 14:30
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 17:00
Λέστερ-Γούλβς 17:00
Λίβερπουλ-Νότιγχαμ 17:00
Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα 17:00
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (Αναβολή)
Κυριακή (23/4)
Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ 16:00
Nιούκαστλ-Τότεναμ 16:00
Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι (Αναβολή)

Η επόμενη 33η αγωνιστική
Τρίτη 25/04
Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας
Άστον Βίλα-Φούλαμ
Λιντς-Λέστερ
Τετάρτη 26/04
Νότιγχαμ-Μπράιτον
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ
Τσέλσι-Μπρέντφορντ
Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ
Πέμπτη 27/04
Έβερτον-Νιούκαστλ
Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ