Viral και όχι αδίκως έγινε την Τρίτη (25/4) ο Κέβιν Πάντερ!

Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτίζαν ολοκλήρωσε την απίστευτη εμφάνιση του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας ένα εξεζητημένο τρίποντο 4 δέκατα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, μπροστά από τον Γιαμπουσέλι, και διαμόρφωσε το τελικό 87-89 υπέρ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μετά το ματς, αν και όλοι περίμεναν να… «πετάει στα ουράνια» λόγω του τρόπου με τον οποίο είχε κρίνει τη νίκη της ομάδας του, ο Πάντερ ήταν απόλυτα προσγειωμένος, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο σουτ είναι κάτι το οποίο προπονεί από όταν ήταν μικρό παιδί.

«Ήθελα να γίνει αλλαγή μαρκαρίσματος. Προτιμούσα να μην παίξω απέναντι στον Γουίλιαμς-Γκος. Βέβαια, και να μη γινόταν αλλαγή, πάλι θα έπαιζα ένας εναντίον ενός. Αλλά, ξέρεις, καλύτερα φέρε μου έναν ψηλό! Τελικά, πήρα την αλλαγή και όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς κάτι που προπονώ από 7 χρονών», είπε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Πάντερ τόνισε και τη μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του, σχολιάζοντας πως υπήρξε μεγάλη συνεισφορά και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του: «Είναι μια σειρά από παιχνίδια, 40 λεπτά. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και δεν μπορείς απλά να μη σεβαστείς κάποιον. Αν το κάνεις, θα σε κάνουν να πληρώσεις. Και αυτό έκαναν. Ο Γιαμ Μαντάρ έπαιξε υπέροχο δεύτερο ημίχρονο – όλοι έπαιξαν καλά. Αυτό χρειαζόταν και πήραμε τη νίκη εκτός έδρας».