Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Φοίβος Βάκη.

-Για την ανακοίνωση του ΠΑΣΠ: «Δεν την σχολιάζω. Δεν είναι όπως το έθεσε ο ΠΑΣΠ, δεν έχουμε τέτοιου είδους θέματα ούτε αντιπαραθέσεις. Είναι συνδικαλιστικά όργανα, έχουν τους σκοπούς τους, εμείς είμαστε ομοσπονδία. Περιμέναμε τον τελικό για να δούμε αν θα γίνει αλλαγή, δεν ήταν αρνητική η ΚΟΠ σε κάτι τέτοιο. Το είχαμε πάντοτε υπόψη μας. Η ΚΟΠ δεν έχει κάποια θέματα με τους ποδοσφαιριστές».

-Για την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού: «Είχαμε συνεννοηθεί με τις ομάδες. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ έκανε τις επαφές του με τις δύο ομάδες, έθεσε δύο προτάσεις και βρέθηκε η κοινή συνισταμένη».

-Λεπτομέρειες για τον τελικό: «Τώρα θα βγουν οι λεπτομέρειες, έχει οριστεί κάποια ώρα, πιο κοντά στις 20:00. Θα τα δούμε με τα τηλεοπτικά και την ευκολία του κόσμου, είναι πολλά μαζί».

-Για το σενάριο των 16 ομάδων στην α’ κατηγορία: «Δεν έχουμε τέτοιο θέμα στο τραπέζι. Δεύτερον, δεν είναι η ομοσπονδία που αποφασίζει, αλλά τα σωματεία στις γενικές συνελεύσεις. Δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι. Εάν υπάρχει κάποιο θέμα να αλλάξει κάτι, θα συζητηθεί. Δεν είναι όμως κάτι το οποίο περιμένουμε».

-Για το αν θα αλλάξει η προκήρυξη για το γήπεδο του τελικού κυπέλλου: «Δεν μπορούμε να τα αφήνουμε πάντα την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν επιτροπές που τα εξετάζουν, μπορεί να εξεταστεί».