Εδώ και λίγες βδομάδες ο Νίκος Ανδρονίκου μετακόμισε στην πόλη της Κοζάνης για λογαριασμό της τοπικής ομάδας ΑΕΠ Κοζάνης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Του ζητήθηκε από τον ιδιόκτητη της ομάδας που είναι ο γνωστός μάνατζερ Πασχάλης Παπαδόπουλος, να βοηθήσει ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Βρισκόταν σε δυσχερή θέση πριν από τέσσερις αγωνιστικές και συγκεκριμένα στη 12η θέση σε σύνολο 14 ομάδων, αλλά σήμερα είναι στην 7η θέση αφού κατάφερε να πετύχει τέσσερις σερί νίκες και να είναι ένα βήμα από την παραμονή.
Η συνεισφορά του Νίκου Ανδρονίκου, έχει ήδη αναγνωριστεί από τον ιδιοκτήτη και όλους στην πόλη της Κοζάνης ενώ για τον Κύπριο προπονητή αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία και είναι ευκαιρία να ξεφύγει από την Κυπριακή πραγματικότητα.
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα ( βλέπε τέσσερις σερί νίκες) τον ενισχύουν, είτε για να μείνει και τη νέα σεζόν στην Κοζάνη, είτε και για άλλο βήμα στην καριέρα του.
Το πιο σημαντικό για το Νίκο, είναι ότι «κτίζει» σχέσεις και φιλίες στην Κοζάνη, δίπλα σε ένα καταξιωμένο μάνατζερ και παράγοντα στο ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Πασχάλης Παπαδόπουλος , ο οποίος με τη σειρά του εκφράζεται μόνο θετικά για τη σχέση και συνεργασία με τον Κύπριο προπονητή.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΑΕΠ Κοζάνης είναι η νεαρότερη ομάδα, όλων των κατηγοριών στην Ελλάδα με τον μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών να είναι στο 18.1 γεγονός αξιοσημείωτο.


Ο Νίκος Ανδρονίκου μαζί με τον Πασχάλη Παπαδόπουλο (κέντρο φώτο) και τον Κώστα Μαλλιούφα σκάουτερ του ΠΑΟΚ.