Κυπελλούχος γυναικών για δωδέκατη φορά στην ιστορία της η ομάδα των Apollon Ladies, η οποία κατέκτησε παράλληλα και το νταμπλ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.
Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα, οι Apollon Ladies νίκησαν με 1-0 την Ομόνοια Λευκωσίας σε ένα τελικό που παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι των δύο ομάδων.
Το τέρμα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα το πέτυχε η Φρέντα στο 19ο λεπτό.  Η Φρέντα αναδείκτηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού.
Οι απονομές έγιναν από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον Ευάγγελο Μούσκο, εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ.

Ομόνοια (Η. Κυρμίζης)
: Κουζάλη, Πίτσιλλου, Βασιλείου, Μποβελέθ, Παναγιώτου (90′ Έλληνα), Φαζίλα, Κλεάνθους (80′ Παναγή), Παπαδοπούλου, Τάνεβα (80′ Πολυδώρου), Ζαμανή, Αμοάκο
Στον πάγκο: Μίλα, Έλληνα, Χρυσάνθου, Ρολάνδη, Γαλάτη Λ., Γαλάτη Α., Πολυδώρου, Αστάνιου, Ττέρλα, Χατζηγρηγορίου, Μεσεολογγίτου, Χατζηιωσήφ, ΠαναγήApollon Ladies (Λ. Φασσότ): Ματθαίου, Γκόμεζ, Χάρντι, Παναγιώτου (74′ Ακεααμπόνγκ), Σάββα, Ιορντακιούσε (65′ Ανοκίε), Χελμβαλ (84′ Μανίσια), Οπόνγκ, Γεωργίου, Φρέντα, Γιάννου
Στον πάγκο: Αναστασιάδη, Ροελφσέμα, Ατσεμπόνγκ, Ναλουκέντζε, Ανοκίε

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Ζωή Σταύρου με βοηθούς τις Αγγελική Αθανασοπούλου και Μαρία Σαββίδου. Τέταρτη διαιτητής ήταν η Μυροφόρα Τουμάζου.

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
1′
Πρώτη τελική για την ομάδα του Απόλλωνα. Το σουτ της Χέλμβαλ κατέληξε στα χέρια της Κουζαλή.
8′ Ευκαιρία για τις Ladies. Από κοντά η Φρίντα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
13′ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Η Φρέντα έκανε το πλασέ, εξουδετερωμένη η τερματοφύλακας Κουζαλή αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικές της Ομόνοιας.
17′ Σουτ της Γιάννου από το ύψος της μεγάλης περιοχής πάνω από τα δοκάρια της Κουζαλή.
19′ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγουν το σκορ οι Ladies. Η Φρίντα κινήθηκε ωραία από αριστερά και με ωραίο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κουζαλή.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για τις Ladies. Η Φρίντα έπιασε το σουτ εντός περιοχής αλλά η Κουζαλή απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Τέλος α’ ημιχρόνου.

Έναρξη β’ ημιχρόνου.
46′ Από κοντά η Φρίντα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
75′ Καλό σουτ της Φρίντα, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
Τέλος αγώνα.