Ένα μεγάλο ατού στην πορεία που έφερε την ομάδα του Μιλόγεβιτς στην 1η θέση, ήταν οι εξαιρετικές επιδόσεις στην άμυνα με αποκορύφωμα το στατιστικό που την ήθελε να δέχεται ένα γκολ κάθε δυο ματς.
Εξού και τα 13 γκολ σε 26 αγώνες με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αυτό το στατιστικό, αλλοιώθηκε στις τέσσερις αγωνιστικές της δεύτερης φάσης.
Εξαίρεση το 0-0 στο ΓΣΠ με την Πάφος
FC. Δέχτηκε συνολικά 5 γκολ σε τρεις αγώνες και συγκεκριμένα στο 1-1 με την Ομόνοια, στο 2-2 με την ΑΕΚ και στο 0-2 με τον Απόλλωνα.
Εν όψει του ότι η αναμέτρηση με τον Άρη, φέρνει το ΑΠΟΕΛ, αντιμέτωπο με την πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα (55 γκολ η ομάδα του Άρη) θα χρειαστεί να θυμηθούν οι αμυντικοί (και όχι μόνο) του Μιλόγεβιτς, την παλιά τους επίδοση, ώστε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.
Να σημειώσουμε ότι, ο Άρης, βρίσκει τρόπο να σκοράρει πάντα στους αγώνες με το ΑΠΟΕΛ και μιλάμε για την τελευταία 2ετία.
Είναι ένας ακόμα λόγος, ώστε ο Μιλόγεβιτς να προετοιμάσει την ομάδα του κατά τρόπο τέτοιο που να αποφύγει την παραβίαση της εστίας για τον Κυριακάτικο σούπερ αγώνα στο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ.