Η Σασουόλο προηγήθηκε αλλά η Τορίνο έφυγε με το 1-1 από το MAPEI Stadium.

Στο 16ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ροντρίγκες ο Σανάμπρια πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για εκατοστά και στο 31’ το μακρινό σουτ του Ράντονιτς έφυγε ελάχιστα έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Ράντονιτς έπιασε νέο δυνατό σουτ που τράνταξε το δοκάρι της Σασουόλο ενώ στο 36’ ο Σάβιτς απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μπεράρντι από δεξιά και ο Πιναμόντι εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0.

Στο 54ο λεπτό η Τορίνο απείλησε με τον Σχούρς και στο 57’ ακυρώθηκε γκολ του Λοριεντέ ενώ στο 61’ ο Ράντονιτς έπιασε δυνατό σουτ για ακόμη μια φορά και ο Φεράρι έσωσες με προβολή.

Στο 65’ ο Σάβιτς πρόλαβε σωτήρια τον Φρατέζι και στο 66’ ο Λατσάρο σέντραρε από δεξιά και ο Σανάμπρια με φοβερή κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1.

Στο 69’ η Τορίνο σκόραρε ξανά με τον Ράντονιτς αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 76’ ο Ράντονιτς έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία ενώ στο 85’ ο Λοριεντέ κοντρόλαρε στην περιοχή αλλά πλάσαρε άστοχα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Ρουάν, Τόλιαν, Ροζέριο, Φεράρι, Ματέους Ενρίκε (74’ Αρουί), Λοπές, Φρατέζι (89’ Θόρστβεντ), Λοριεντέ, Μπεράρντι (77’ Μπαϊράμι), Πιναμόντι (74’ Ντεφρέλ)

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Γκραβιγιόν (86’ Ντζιντζί), Μπουοντζιόρνο, Σχουρς, Ρίτσι, Λινέτι, Σινγκό (55’ Λατσάρο), Ροντρίγκες (86’ Βόιβοντα), Ράντονιτς (81’ Μίραντσουκ), Σανάμπρια (86’

  • Nωρίτερα η Εμπολι λύγισε 1-0 εντός έδρας την Λέτσε.

    Στο 15’ ήρθε η πρώτη τελική της αναμέτρησης και άνηκε στην Έμπολι, αλλά το σουτ του Καπούτο ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο Φαλκόνε να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 23’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παρίζι δε βρήκε στόχο. Στο 26’ η προσπάθεια του Μπαντινέλι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 33’ ο Φαλκόνε είπε όχι στον Μπαλντάντζι.

    Στο 40’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, με τον Καπούτο να δοκιμάζει το σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Φαλκόνε πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επέμβαση και παραχώρησε το κόρνερ, ενώ στο 54’ το σουτ του Ντι Φραντσέσκο δεν ανησύχησε τον Περισάν. Στο 62’ η Έμπολι κέρδισε πέναλτι, με τον Καπούτο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Καπούτο για το 1-0, ενώ στο 66’ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Καπούτο και Μπαντινέλι αντίστοιχα.

    ΕΜΠΟΛΙ: Περισάν, Εμπουεχί, Ισμαϊλί, Λουπέρτο, Παρίζι, Μπαντινέλι(81’ Γκράσι), Μαρίν, Άκπα Άκπρο(39’ Φατσίνι), Μπαλντάντζι(72’ Καμπιάγκι), Πίκολι(72’ Χάας), Καπούτο(81’ Σατριάνο)

    ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Πετσέλα(85’ Γκάλο), Τουία, Πασκιρότο, Γκέντρεϊ, Χιούλμαντ, Μπλιν( 73’ Χέλγκασον), Γκονζάλεζ, Μπάντα(46’ Ντι Φραντσέσκο), Στρεφέτσα(73΄Ουντίν), Κολόμπο(79’ Σισέι)

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ