Μετά το Champions League, και το Europa μπαίνει στην τελική ευθεία, με τις ρεβάνς των προημιτελικών να διεξάγονται απόψε (22:00) και να δίνουν τα εισιτήρια της τετράδας.

Στη Ρώμη, η Ρόμα υποδέχεται τη Φέγενορντ θέλοντας να ανατρέψει την ήττα (1-0) του πρώτου αγώνα και να κάνει… 2/2 ενάντια στους Ολλανδούς μετά και την περσινή κατάκτηση του Conference League ενάντια στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Πιο… ανοιχτή η κατάσταση ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να πληρώνουν τα δύο αυτογκόλ στο τέλος στο «Ολντ Τράφορντ» & και να βλέπουν ένα χαλαρό, υπέρ τους 2-0, να εξελίσσεται σε 2-2!

Η δε Γιουβέντους, έχει το ισχνό προβάδισμα του 1-0 από την προηγούμενη εβδομάδα ενάντια στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα κοιτάξει απόψε να γλιτώσει την ανατροπή στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Τέλος, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχει ραντεβού με την ιστορία αντιμετωπίζοντας τη Λεβερκούζεν. Οι Βέλγοι είχαν πάρει το 1-1 στη Γερμανία, σε ένα ματς μάλιστα όπου προηγούταν μέχρι τα τελευταία λεπτά, συνεπώς η αποψινή ρεβάνς υπόσχεται πολλά.

Το πρόγραμμα (όλα τα ματς είναι στις 22:00)

Ρόμα-Φέγενορντ (0-1)
Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους (0-1)
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Λεβερκούζεν (1-1)

Τα ημιτελικά

Σπόρτινγκ ή Γιουβέντους με Σεβίλλη ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρόμα ή Φέγενορντ με Σεν Ζιλουάζ ή Λεβερκούζεν