Εκτός αγωνιστικής δράσης βρίσκεται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον αστράγαλο του τον οδήγησε σε χειρουργείο. Πλέον ο “Νέι” βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να υπολόγιζεται πως θα γίνει από την ερχόμενη περίοδο.
Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μόνο σε ησυχία δεν έχει αφήσει τους ιθύνοντες της Παρί οι οποίοι αμφιβάλλουν για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο ‘Νέι” με την επιστροφή του στην δράση.
‘Όπως αναφέρει η Parisien, η Παρί θεωρεί ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο ο Νεϊμάρ να βγάλει “καθαρές” ιατρικές εξετάσεις κάτι που αποκλείει ουσιαστικά το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα.
Θυμίζουμε ότι η Παρί γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με τον αστράγαλο του αλλά παρά τις οδηγίες των γιατρών προτίμησε να προχωρήσει σε πιο συντηρηρικό πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του. Πάντως, ο Νεϊμάρ μετά από το χειρουργείο έχει ξεκαθαρίσει πως μεγάλη του επιθυμία είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Παρί και έπειτα να κρεμάσει τα παπούτσια του.