Η Μπορούσια Ντόρτμουντ διέλυσε με 4-0 την Αϊντραχτ και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.
Τώρα η κατάσταση είναι στα χέρια της. Αν κάνει το 5 στα 5 στις αγωνιστικές που απομένουν θα είναι η επόμενη πρωταθλήτρια Γερμανίας. Αν ρίξει κανείς μία ματιά στο πρόγραμμα της (Μπόχουμ εκτός, Βόλφσμπουργκ εντός, Γκλάντμπαχ εντός, Άουγκσμπουργκ εκτός, Μάιντς εντός) θα διαπιστώσει ότι η κατάσταση είναι πραγματικά στα χέρια της.
Αν μάλιστα παίξει όπως απέναντι στην Φρανκφούρτη, τότε ο τίτλος είναι στο τσεπάκι της Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ήξεραν ότι μετά την γκέλα της Μπάγερν, μπορούν να ανέβουν στην κορυφή και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με εκπληκτική εμφάνιση διέλυσαν με 4-0 την Αϊντραχτ και φώναξαν ότι φέτος είναι δικό τους.
Μία υπέροχη ενέργεια του Μπέλιγχαμ και ένα διαγώνιο συρτό σουτ έδιωξε το άγχος από νωρίς (19’), ενώ δύο ακόμα γκολ από Μάλεν (24’) και Χούμελς (41’) τελείωσαν από το πρώτο μέρος το ματς.
Ο πολύ φορμαρισμένος Μάλεν έβαλε την τελευταία πινελιά (66’) και με το 4-0, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς προσπέρασε την Μπάγερν (60 έναντι 59) και βαδίζει προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Bundesliga.