Ο Vid Belec παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. τα βραβεία Stoiximan Top Save της 3ης και 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παράλληλα ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος για αυτά τα βραβεία και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν και ιδιαίτερα τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που είμαι σίγουρος για τη στήριξη τους. Είναι αλήθεια ότι μια κορυφαία απόκρουση είναι μια ατομική διάκριση όμως δεν παίζω τένις, παίζω ένα ομαδικό άθλημα. Για αυτό το λόγο θέλω αφιερώσω αυτά τα βραβεία στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το προσωπικό της ομάδας. Είναι όμορφο να λαμβάνεις ατομικά βραβεία όμως ο στόχος ο δικός μου και της ομάδας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Πως βλέπεις αυτά τα χρόνια το επίπεδο του πρωταθλήματος και την ζωή στην Κύπρο; «Το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Κύπρο, αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς χρόνο με το χρόνο. Οι ομάδες που διεκδικούν τίτλους έχουν αυξηθεί και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που το παρακολουθεί. Όσο αφορά την Κύπρο είναι ένα υπέροχο νησί, μια πολύ όμορφη χώρα. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε πολύ χαρούμενοι και απολαμβάνουμε τη ζωή στη Κύπρο για την οποία μόνο θετικά έχω να πω.»