Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου…

-Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Διακυβεύονται πάρα πολλά. Ουσιαστικά το παιχνίδι της Παρασκευής είναι μονής επιλογής. Η παρουσία στον αγώνα με την Πάφος FC προβλημάτισε πολύ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Έγιναν συναντήσεις με τον πρόεδρο τις τελευταίες μέρες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, όσο παράξενο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο έξι παιχνίδια πριν το τέλος της σεζόν. Έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας αλλά το τελευταίο διάστημα δεν τις βγάζουμε. Πρέπει να το κάνουμε για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».

-Για την εικόνα του τελευταίου διμήνου: «Εμείς οι ίδιοι πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Σημασία έχει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Οι δικαιολογίες παύουν να υφίστανται, δεν υπάρχουν. Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν στο γήπεδο, δεν μπορείς να λες και πολλά πράγματα. Πολλές φορές μένει η τελευταία εντύπωση, ο τρόπος που τελειώνει η σεζόν. Για μας η παρουσία μας το τελευταίο διάστημα δεν είναι πετυχημένη αλλά προβληματική».

-Τα αγωνιστικά: «Σίγουρα θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με την Πάφος FC. Το πρόβλημα του Άλτμαν είναι στη μέση που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι Εγγλέζου και Ροσάλες, θα δούμε και τον Λόπες».

-Για τον κόσμο: «Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος είναι απογοητευμένος, οφείλει όμως να έρθει να στηρίξει την ομάδα και να του προσφέρουμε ικανοποίηση μετά από καιρό».