Λίγες μέρες (είναι την ερχόμενη Πέμπτη 6 Απριλίου), πριν τα πουν στον πρώτο κρίσιμο ημιτελικό κυπέλλου, η Ομόνοια φιλοξενεί σήμερα Κυριακή (2/4) την Πάφος FC στο ΓΣΠ και θέλει σε αυτή την… πρόβα να έχει καλή παρουσία, να είναι ανταγωνιστική και να παλέψει για τη νίκη. Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ιδιαίτερα κίνητρα το «τριφύλλι», αλλά για ψυχολογικούς λόγους, θα ήταν το ιδανικό να φθάσει στην επιτυχία και να πάει η ομάδα… γεμάτη αυτοπεποίθηση στο ματς της Πέμπτης.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, ανάλογα και με την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών (ειδικά των διεθνών που είχαν αρκετή συμμετοχή με τις Εθνικές τους), αλλά και ενόψει του αγώνα κυπέλλου, που πλησιάζει και είναι πολύ πιο μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια.
Πιθανή 11αδα: Εμπεριέχει ρίσκο η εκτίμηση για την ενδεκάδα, που θα παρατάξει σήμερα ο προπονητής του «τριφυλλιού». Ενδέχεται λοιπόν να είναι κάτω από τα δοκάρια ο Φαμπιάνο, στα άκρα οι Μάθιους και Λέζιακς (ή Κίτσος), στο κέντρο της άμυνας Γιούστε και Παναγιώτου, στη μεσαία γραμμή Μπασιρού, Μιξ (ή Κούσουλος), στα πλάγια Λοΐζου και Ζράντι και στην επίθεση Ανσαριφάρντ και Μπεσεντίν.