Ενημέρωση από την Ομόνοια για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της:

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των διεθνών μας ποδοσφαιριστών, ενώ τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένοι οι εναπομείναντες αγώνες και ακολούθως θα επιστρέψουν στη βάση τους.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ: Τέσσερις ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν στην ήττα της εθνικής μας ομάδας με 0-3 από τη Σκωτία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ιωάννης Κούσουλος ήταν στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε για 46 λεπτά, ενώ οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου και Ανδρόνικος Κακουλλής πέρασαν ως αλλαγή στο 68ο και 79ο λεπτό αντίστοιχα. Αύριο η εθνική Κύπρου θα δώσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Αρμενία εκτός έδρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 (ώρα Κύπρου).

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Ο Ανδρέας Σάββα θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα Κύπρος – Ουγγαρία (28/03).

ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΒΥΗΣ: Ο Ίσμαελ Ταχούρι-Σράντι αγωνίστηκε για 30 λεπτά στην ήττα της εθνικής του ομάδας από τη Λιβύη με 0-3 για τα προκριματικά του Africa Cup. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί αύριο στις 23:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: Ο Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής του ομάδας απέναντι στην Εσθονία (1-0). Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του είναι απόψε απέναντι στη Βουλγαρία στις 21:45 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΟΥΙΝΕΑΣ-ΜΠΙΣΑΟΥ: Ο Μορέρο Κασάμα αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη νίκη της εθνικής του απέναντι στη Νιγηρία με 1-0. Απόψε στις 19:00 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΓΗΡΙΑΣ: Ο Φράνσις Ουζόχο αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην ήττα της εθνικής του από τη Γουινέα Μπισάου με 0-1. Απόψε στις 19:00 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Φώτης Κίτσος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής του απέναντι στην Ουγγαρία. Η Ελλάδα ηττήθηκε με 0-1. Αύριο στις 17:00 θα διεξαχθεί ο εντός έδρας αγώνας απέναντι στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΜΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ: Ο Φουάντ Μπασιρού δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της εθνικής του απέναντι στην Ακτή Ελαφοντοστού για τα προκριματικά του Africa Cup. Το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στις 22:00.