Μπορεί να έχουν συνηθίσει στις χαρές, στις πλάκες, στα καλά νέα, στα μεγάλα ντέρμπι, ωστόσο, η τελευταία συνάντηση των Wasted Τalents είχε ένα κακό μαντάτο, αφού ο Ρένος τραυματίστηκε σοβαρά. Σε μια αναμέτρηση διαφήμιση του αθλήματος ήρθε το πρόβλημα του Ρένου για να επισκιάσει το καλό κλίμα και το τρομερό ματς που έληξε 5 λεπτά νωρίτερα λόγω του περιστατικού. Μέχρι εκείνο το σημείο Wasted Whites και Black Talents έδιναν μια… παράσταση τελειώνοντας στο 4-4. Μπορεί η ομάδα με αρχηγό τον Εντού να ήταν το αουτσάιντερ, όμως έστειλε απαντήσεις και έκλεισε μηνύματα, με τον Παύλο να αναδεικνύεται ο MVP.
Δεν θα αναφερθούμε στο ματς γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και θα ευχηθούμε του Ρένου να είναι καλά και να επιστρέψει «σιδερένιος», αφού πάνω από όλα είναι η υγεία μας. Ρένο, μείνε δυνατός φίλε, όλα θα πάνε καλά! Η παρέα σου σε περιμένει πίσω πιο δυνατό για νέα σούπερ ντέρμπι! Είσαι αναπόσπαστο κομμάτι των βραδιών που μας προσφέρουν μαγεία!

Υ.Γ Μείνετε συντονισμένοι γιατί ετοιμάζονται οι φανέλες… Πάρτε μια γεύση!

 


WASTED
WHITES από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Ανδρέας (Εντού), Ρένος, Ερμής. ΚΑΤΩ: Γιώργος (Λόζας), Παύλος, Κρίτωνας.

BLACK TALENTS από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Δημήτρης, Γιώργος Γιωργαλλής, Κωνσταντίνος. ΚΑΤΩ: Σωκράτης, Λούκας, Χρήστος.

Δείτε τα γκολ: