Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο προπονητής της Δόξας, ο Κώστας Σακκάς…

Αρχικό σχόλιο: «Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Έχουμε δρόμο ακόμη. Αυξήσαμε τις ελπίδες μας για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί, όλα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές. Εμείς απλά δίνουμε τις απαραίτητες κατευθύνσεις. Πάνω απ’ όλα είναι οι παίκτες, αυτοί τα κάνουν όλα. Όταν αγωνίζεσαι για την αποφυγή του υποβιβασμού πρέπει να βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα είπα στους ποδοσφαιριστές ότι όλα εξαρτώνται από τους ίδιους».

-Για τη νίκη επί του Ακρίτα: «Είναι μια ομάδα που έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Μπορεί να μην έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά είναι πολύ καλοί. Ήταν αρκετά σημαντική η νίκη, παρότι είχαμε τα προβλήματά μας στο παιχνίδι και θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πιο δύσκολα. Φυσικά αν σκοράραμε στο πέναλτι θα είχαμε ίσως πιο εύκολο έργο. Ευτυχώς ήρθε το αποτέλεσμα και μας δίνει περισσότερη αισιοδοξία».

-Για τον Τρούγιτς: «Σιγά ανεβάζει απόδοση όπως κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Βοηθάει την ομάδα, θα δούμε κι άλλους παίκτες στη συνέχεια να ανεβαίνουν. Δεν είναι μεγάλο το ρόστερ μας, έχουμε τα προβλήματά μας όμως προσπαθούμε να τους έχουμε όλους καλά για να πάρουμε το μάξιμουμ από αυτούς».

-Για το ότι η Δόξα δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της: «Σιγά σιγά το αλλάζουμε κι αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτό. Έχουμε εντοπίσει τους λόγους που η ομάδα δεν έκανε και τόσο καλά παιχνίδια στην έδρα μας. Φυσικά χρειαζόμαστε βαθμούς σε όλους τους αγώνες».

-Για το ματς με την Ανόρθωση: «Δεν παύει να είναι η Ανόρθωση, μια μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε».
-Τα αγωνιστικά: «Ο Τρούγιτς είναι εκτός λόγω καρτών. Ο Τραϊτσέφσκι ήταν με ίωση, προπονήθηκε λίγο χθες, θα τον έχουμε στο παιχνίδι».