Αποφασισμένοι μοιάζουν στη Μπεσίκτας να εντάξουν τον Χάμες Ροντρίγκες στο δυναμικό τους το καλοκαίρι.
Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ζητήσει συνάντηση με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Κολομβιανό σταρ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Ο Χάμες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και στη Μπεσίκτας θεωρούν πως είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα που θα του προσφέρει η τουρκική ομάδα, αλλά αναμένεται να είναι ένα υψηλό συμβόλαιο.
«Οι ασπρόμαυροι πυροδοτούν τη μεταγραφή βόμβα. Ζητήθηκε ραντεβού για τον Κολομβιανό σταρ Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν και η μεταγραφή βρίσκεται σε αναμονή» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της fotomac.
«Συμφωνήθηκε η ημερομηνία για ένα ραντεβού από την εταιρεία διαχείρισης του παίκτη τη Gestifute. Αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα θα προσφερθούν στο αστέρι από την Κολομβία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Στην ελληνική ομάδα βρίσκεται αυτή τη σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία υπολογίζεται στα 9 εκατ. ευρώ», συμπληρώνουν στο ρεπορτάζ οι Τούρκοι.