Στην ΑΕΛ βγήκαν πληροφορίες ότι έγιναν κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές για ανανέωση συμβολαίων. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα, απλά το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσο αφορά στην ανανέωση της συμφωνίας διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας από την εταιρεία και από την στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία όλοι αναρωτούνται τι συμβαίνει.
Τούτο γιατί ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει αναφέρει με επιστολή του ότι με την ολοκλήρωση της χρονιάς αποχωρεί οριστικά από την ομάδα. Από την άλλη ωστόσο, ούτε αυτό φαίνεται να είναι εντελώς σίγουρο και επιλέγει να μην ανοίγει τα χαρτιά του για τις τελικές του προθέσεις. Το ΔΣ τους σωματείου αναγκαστικά είναι στο περίμενε έχοντας όμως κατά νου τα σενάρια που μπορεί να προκύψουν και παρουσιάζεται έτοιμο για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.
Αυτό που προέχει στην ΑΕΛ και αυτό που οι οπαδοί ζητάνε την δεδομένη στιγμή, είναι όποιος και αν θα είναι στο πηδάλιο είτε ο Ανδρέας Σοφοκλέους, είτε μια διοικούσα επιτροπή από το σωματείο, να ξεκαθαρίσει άμεσα για να μπουν και τα πράγματα σε μια σειρά.
Στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού υπάρχουν εννέα συνολικά συμβόλαια που ολοκληρώνονται με το τέλος της σεζόν, άλλα έχοντας οψιόν ανανέωσης και άλλα όχι. Αριθμός καθόλου μικρός που «αναγκάζει» σύντομα να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις από το πρόσωπο που θα ηγηθεί τη νέας χρονιάς όποιο και αν είναι.

Αριστείδου Μιχαήλ