Το ότι δεινοπάθησε να νικήσει την Καρμιώτισσα των χιλίων προβλημάτων συγκαταλέγεται στα αρνητικά. Το ότι κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, την οποία έψαξε μέχρι το τελευταίο λεπτό, τοποθετείται προς την πλευρά των θετικών.
Η Ομόνοια δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει μια νίκη που δεν της εξασφαλίζει την 6άδα, αλλά μ’ αυτήν καταφέρνει να βάλει πολύ δύσκολα στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία, για να εκτοπίσει τους πράσινους θα πρέπει να νικήσει το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ το βράδυ της Δευτέρας.
Ακόμη κι αν το κύπελλο αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα της ομάδας της Λευκωσίας, το να μείνει εκτός 6άδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, θα ήταν ασφαλώς ένα πλήγμα στο γόητρό της. Προφανώς μπορεί να προετοιμαστεί πολύ καλύτερα για τα ημιτελικά μέσω των αγώνων του πρώτου γκρουπ.
Δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης στο α’ ημίχρονο η Ομόνοια στον αγώνα του Τσιρείου. Την βοήθησαν οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος, με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει το καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης και τον Κακουλλή να είναι πολύ δραστήριος. Η Ομόνοια πλέον περιμένει, γνωρίζοντας ότι έχει αρκετά να διορθώσει.

Ανδρέας Βεντούρης