Πρόκριση με δυο νίκες για τη Γιουβέντους, που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Φράιμπουργκ, την οποία είχε κερδίσει με 1-0 και στο Τορίνο.

Στο 5’ το μακρινό σουτ του Ντόαν έφυγε λίγο έξω ενώ στο 22’ ο Σέζνι πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Ματίας Γκίντερ. Και στο 27ο λεπτό ο ο Φλέκεν και το δοκάρι έσωσαν προσωρινά τη Φράιμπουργκ μετά από κεφαλιά του Μπρέμερ και ο Βλάχοβιτς πήρε το ριμπάουντ και από κοντά πλάσαρε για το 0-1 αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 41’ ο Φλέκεν είπε όχι με τα πόδια σε σουτ του Κεν μέσα από την περιοχή και στο ίδιο λεπτό το σουτ του Γκάτι έκανε το πλασέ και ο Γκιντερ έσωσε στη γραμμή. Τελικά από τα ριπλέι φάνηκε πως η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Γκούλντε και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και απέβαλε τον άσος της Φράιμπουργκ με 2η κίτρινη. Ο Βλάχοβιτς εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 0-1.

Στο 57ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Γιουβέντους, ο Σέζνι πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε γυριστό σουτ του Γκρέγκοριτς. Στις καθυστερήσεις η Γιουβέντους είχε δοκάρι σε πλασέ του Κιέζα ο οποίος λίγο μετά διαμόρφωσε το 0-2 με νέο όμορφο πλασέ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Μ.Γκίντερ, Κίμπλερ, Γκούλντε, Σιλντιγιά, Εγκεστάιν (46’ Σμιντ), Χέφλερ, Κ.Γκίντερ (74’ Βάισχαουπτ), Γκρέγκοριτς (74’ Πέτερσεν), Χέλερ (62’ Γκρίφο), Ντόαν (62’ Σάλαϊ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι, Κόστιτς (71’ Ίλινγκ), Μπρέμερ, Ντανίλο, Κουαδράδο (85’ Ντε Σίλιο), Λοκατέλι (84’ Μπαρενετσέα), Φατζιόλι, Ραμπιό, Κεν (90+1′ Σουλέ), Βλάχοβιτς (70’ Κιέζα)