Στα προημιτελικά του Europa league με άνεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κέρδισε στην έδρα της Μπέτις με 1-0 κι ενώ είχε νικήσει και στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-1.
Στο 8ο μόλις λεπτό ο Πέρεθ άνοιξε αριστερά στον Χουάνμι που πλάσαρε αλλά είδε την μπάλα να περνά μόλις έξω και στο 11’ το πανέμορφο σουτ του Χοακίν έξω από την περιοχή, σταμάτησε στο δοκάρι του Ντε Χέα. Στο 32ο λεπτό  Ντε Χέα βγήκε και πρόλαβε τον Χουάνμι ενώ στο 42’ ο Μαγκουάιρ πρόλαβε σωτήρια τον Χουάνμι και στο 45+2’ η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι σε σουτ του Πελίστρι.
Στο 53’ ο Σίλβα νίκησε τον Ράσφορντ σε μοναδικό τετ α τετ και στο 54’ ο Ντε Χέα είπε όχι σε κεφαλιά του Αγιόθε μετά από κόρνερ ενώ στο 55’ ο Ράσφορντ πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο. Και τελικά στο 56ο λεπτό ο Ράσφορντ με πανέμορφο σουτ έκανε το 0-1.
Στο 65’ ο Σίλβα είπε όχι σε προσπάθεια του Ζάμπιτσερ ενώ στο 80’ o Σάντσο πλάσαρε άστοχα από κοντά.
ΜΠΕΤΙΣ:  Σίλβα, Σαμπαλί, Έντγκαρ, Πετσέγια, Βινίσιους (26’ Μιράνδα), Καρβάλιο, Ροντρίγκες (66’ Γουαρδάδο), Χοακίν (59’ Γουίλιαν Ζοσέ), Ρουϊμπάλ (60’ Ιγκλέσιας), Χουάνμι, Αγιόθε Πέρεθ (59’ Κανάλες)
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μαλάσια, Μαρτίνες (75’ Λίντελεφ), Μαγκουάιρ, Γουάν Μπισάκα (75’ Νταλότ), Φρεντ (60’ Ζάμπιτσερ), Κασεμίρο, Φερνάντες (68’ Ελάνγκα), Πελίστρι, Ράσφορντ (60’ Σάντσο), Βέχορστ