Στην οκτάδα με δυο νίκες η Φιορεντίνα, που πέρασε με 4-1 από την έδρα της Σίβασπορ κι ενώ είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Στο 4ο λεπτό η Φιορεντίνα απείλησε με το σουτ του Μποναβεντούρα και στην κόντρα το μακρινό σουτ του Καϊσέδο πέρασε μόλις έξω. Την ίδια τύχη είχε και η κεφάλια του Καμπράλ στο 6ο λεπτό ενώ στο 9’ ο Τεράτσιανο έσωσε μετά από σουτ του Ερντογκάν  και στο 22’ το μακρινό σουτ του Μαρτίνες έξυσε τα δοκάρια των Τούρκων. Στο 3’ ο Βουράλ είπε όχι σε σουτ του Γκονθάλεθ και στην κόντρα ο Ερντογκάν με απίθανο σουτ από μακριά, άνοιξε το 1-0 για τη Σίβασπορ. Ωστόσο στο 44ο λεπτό μετά από ασταθή επέμβαση του Βουράλ σε πλασέ του Μποναβεντούρα, ο Καμπράλ από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 48ο λεπτό ο Βουράλ έσωσε με το πόδι μετά από διαγώνιο σουτ του Μαντραγκόρα από αριστερά και στο 55’ η κεφαλιά του Μιλένκοβιτς πέρασε λίγο έξω. Ωστόσο στο 62’ ο Σέρβος με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-2. Στο 70’ ακυρώθηκε γκολ του Ικονέ και στο 79’ ήρθε το 1-3 με απίθανο αυτογκόλ του Γούτα. Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε ο Αρσλάν και στο 89′ ο Καστροβίλι με όμορφοσουτ διαμόρφωσε το 1-4.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Βουράλ, Παλουλί (75’ Γιαταμπαρέ), Γούτας, Τσιφτσί, Απιντανγκόι, Αρσλάν, Κόφι (66’ Εντζιέ), Χαρίσης (15’ Ούλβεσταντ), Καϊσέδο (66’ Τζέιμς), Σάιθ (75’ Γκεκάι), Ερντογκάν

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Ρανιέρι, Μαρτίνες (66’ Ιγκόρ), Μιλένκοβιτς, Ντοντό, Άμραμπατ (83’ Μπιάνκο), Μαντραγκόρα, Μποναβεντούρα (84’ Καστροβίλι), Καμπράλ (83’ Κουαμέ), Γκονθάλεθ (84’ Σαπονάρα), Ικονέ