Στην ΑΕΛ θα αρχίσουν τα παιχνίδια της β’ φάσης με τον Ολυμπιακό, με τους γαλαζοκίτρινους να μην παρουσιάζονται αδιάφοροι.
Αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα δώσει την ευκαιρία στον Τσέντομιρ Γιαννέφσκι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, όχι μόνο νεαρούς, να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να κριθούν αν μπορεί να βοηθήσουν.
Ο Φιλίποβιτς είναι ένας από αυτούς με τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό να προπονείται κανονικά εδώ και αρκετές μέρες. Στην ομάδα έκαναν τεράστια υπομονή με τον ποδοσφαιριστή, του συμπεριφέρθηκαν άψογα και τώρα θα πρέπει ο ίδιος να δείξει  ότι παραμένει σε ένα καλό επίπεδο, κυρίως για την νέα χρονιά όπου διατηρεί και συμβόλαιο.
Ο δεύτερος είναι ο Χαβιέρ Μεντόσα με τον Αργεντινό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο ήδη. Ο Μεντόζα ήρθε με καλό όνομα από την θητεία του στην Ελλάδα και στην ΑΕΛ περιμένουν και από αυτόν ουσιαστική βοήθεια στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Από εκεί και πέρα έχουμε αρκετούς νεαρούς Κύπριους, με τους Κολιά, Ιωάννου, Ανδρέου, Νεοφύτου αλλά και τον Συλβέστρο λογικά να αυξάνουν κατά πολύ τον χρόνο συμμετοχής τους που είχαν μέχρι στιγμής, τέλος οι Κυριάκου (τερμ.), Βεσελίνοβιτς και Ζαχαρία είναι στο περίμενε να ντεμπουτάρουν και αυτοί φέτος με την ομάδα.

Μιχαήλ Αριστείδου