Ο κόσμος έκανε το καθήκον του (εξάντλησε τα εισιτήρια) εν όψει Ομόνοιας. Αυτό που απομένει, είναι να αντιδράσουν το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο για να νικήσουν το ντέρμπι.
Είναι όντως, εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που διατηρούν ένα μεγάλο σερί στα εκτός έδρας ματς, δημιουργώντας sold out.
Από την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης, δείχνουν τις προθέσεις τους οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ οπαδοί, ότι δηλαδή θα είναι ασπίδα στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από πλευράς ομάδας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι και η προσοχή επικεντρώνεται στην 11άδα με την οποία θα αρχίσει το μεγάλο αγώνα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ο Σέρβος, ανέλυσε το τελευταίο ματς κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να προσέξουν αυτή τη φορά τον αιφνιδιασμό που ενδεχομένως να επιδιώξουν οι αντίπαλοι και παράλληλα, αναμένεται να προσαρμόσει το δικό του πλάνο στην εξουδετέρωση των βασικών ατού της Ομόνοιας.
Η αμυντική 4άδα με τερματοφύλακα τον Μπέλετς, αναμένεται να στελεχωθεί από τους Σούσιτς ,Φεράρι, Καρώ, (Ντβάλι) Κρέσπο.
«Παίζονται» κάποιες θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, όπου παρατηρείται συνωστισμός με αρκετούς ποδοσφαιριστές να διεκδικούν θέση στην 11άδα.
Με δεδομένο ότι ο Κοσταντίνοφ και ο Σαρφό έχουν «κρατημένες» τις δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή και παράλληλα, το ίδιο ισχύει για το επιθετικό δίδυμο με Μακέντα και Κβιλιτάια, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις άλλες δύο θέσεις με τους Βιγιαφάνες, Ντάλσιο Μαρκίνιος να έχουν τον πρώτο λόγο, και τους Εφραίμ, Ντογκαλά να είναι οι άλλες επιλογές.