Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τόνισε πως στόχος του είναι να είναι κάθε χρόνο με την Μάντσεστερ Σίτι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έρλινγκ Χάλαντ και την παραγωγικότητά του με τους πολίτες.
Ικανοποιημένος από το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μέσα σε τρεις στόχους λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν, εμφανίστηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε ενόψει της ρεβάνς με την Λειψία (1-1 ο πρώτος αγώνας στην Γερμανία) για τους 16 του Champions League.

«Εγώ γέρος; Κοιτάζοντάς με, αισθάνομαι αρκετά νέος. Πάμε καλά φέτος αλλά η Premier League έχει αλλάξει. Όλοι μπορούν να ξοδέψουν περισσότερα και να αποκτήσουν ποιοτικούς παίκτες, συνεπώς το επίπεδο είναι πιο δύσκολο. Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Εγώ θα ήθελα να είμαι κάθε χρόνο μεταξύ των καλύτερων ομάδων. Αυτά τα οκτώ χρόνια με την Μάντσεστερ Σίτι ήταν φανταστικά», τόνισε ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στον Έρλινγκ Χάλαντ.

«Σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν, έχει περισσότερα πράγματα να κάνει, οι ομάδες είναι πιο οργανωμένες. Ίσως στο παρελθόν ήταν πιο αποδοτικός αλλά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από εκείνον. Ο κόσμος περιμένει πάντα από εκείνον 2 με 3 γκολ σε κάθε ματς, εκείνος σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ σε κάθε ματς και αυτό είναι καλό. Στο παρελθόν μάς έλεγαν πως ήταν καλύτερο να μην έχει αυτή την παρουσία μέσα στη μεγάλη περιοχή, τώρα λένε το αντίθετο. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα, όταν χάνεις βαθμούς, υπάρχει κριτική.Υπάρχουν ματς που παίζουμε καλά και έχει και εκείνος περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα και πιστεύω πως είναι και εκείνος χαρούμενος μαζί μας».