Αν και έλαβαν επιστολή με την οποία τους ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα υπάρξει κανένα αίτημα για τις συνεντεύξεις μετά τα ματς, παίκτες και προπονητές των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να έχουν αποφασίσει να μη μιλήσουν στο BBC, έπειτα απ’ όσα έχουν συμβεί με τον Γκάρι Λίνεκερ.
Η τεράστια κρίση που διανύει η ιστορική εκπομπή Match of the Day λόγω των χειρισμών του BBC επεκτείνεται και επηρεάζει άμεσα και την Πρέμιερ Λιγκ.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί δίχως παρουσιαστές και σχολιαστές, θα «παίξουν» μονάχα τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων, ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών!
Οι σύλλογοι της Πρέμιερ που αγωνίζονται σήμερα, Σάββατο, ενημερώθηκαν ότι δεν θα υπάρξουν επίσημα αιτήματα για flash interviews, ωστόσο, ακόμα και με αυτό, φαίνεται πως έπειτα από συζητήσεις που διενεργήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, δεν θα βρεθεί κανείς μπροστά από την κάμερα του BBC στα γήπεδα για δηλώσεις.
Αυτό, προς υπεράσπιση και στήριξη του Γκάρι Λίνεκερ που απομακρύνθηκε προσωρινά από το πόστο του λόγω σχολίων που έκανε για την Κυβέρνηση και τη διαχείριση του ζητήματος με τους μετανάστες.