Δηλώσεις έκανε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ σχετικά με το θέμα Γιανέφσκι αλλά και την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σχετικά με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:
«Θέλαμε συνεχόμενες νίκες θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη παρουσιαστήκαμε καλύτεροι ωστόσο σκόραρε ο Ολυμπιακός και χάσαμε στην έδρα μας. Είχαμε και ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε αλλά δεν αλλάζει ότι έγινε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όμως ότι έγινε καθώς όλο αυτό μας προκάλεσε προβλήματα από το πουθενά. Είναι και δύσκολο να διατηρηθούμε σε εγρήγορση από την στιγμή που δεν υπάρχει το βαθμολογικό όφελος ωστόσο πάρει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Όντως άλλαξε η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια, πιστεύω οφείλεται και στην επιστροφή κάποιον ποδοσφαιριστών και στην αλλαγή της εντεκάδας αλλά και την κούραση κάποιων ποδοσφαιριστών»
Για τις δηλώσεις Γιανέφσκι: «Δεν έχει να σκεφτεί τίποτα ο κύριος Γιανέφσκι. Θα είναι μέχρι τέλους μαζί μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι μίλησε εν βρασμώ ψυχής αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ήθελε την νίκη και έστειλε το δικό του μήνυμα με ποιο έντονο τρόπο στους ποδοσφαιριστές καθώς ήθελε την νίκη κόντρα και στην παλιά του ομάδα. Σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν ο κύριος Γιανέφσκι θα είναι στην ομάδα και θα δούμε. Όσον αφορά την παραμονή ή όχι του κύριους Σοφοκλέους δεν μπορώ να αναφερθώ εγώ.».
Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Η ΑΕΛ θα παλέψει μέχρι τέλους. Δεν είναι εύκολο να το πράττεις σε κάθε παιχνίδι ωστόσο υπάρχει και το κύπελλο μπροστά μας. Οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι ενόψει της συνέχειας. Είναι ευθύνη όλων μας. Με την στήριξη και του κόσμου πιστεύουμε θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο μέλλον ιδιαίτερα στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Είναι δύσκολο στο δεύτερο γκρουπ ομάδες που δεν κινδυνεύουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες ωστόσο πρέπει να βρούμε τρόπο να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις συνθήκες.
Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Δεν έχουμε καμία προτίμηση. Όσοι λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι ευκολότερος αντίπαλος δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
Για τον αγώνα που ακολουθεί: «Καθοριστικός ο αγώνα με την Σαλαμίνα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι να πάρουμε την νίκη και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία. Με την πάροδο των παιχνιδιών θα δούμε αρκετά νέα παιδιά που θα πάρουν την ευκαιρία τους».