Ο Ιμπραϊμά Κονατέ αναφέρθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας και παράλληλα αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ τον ρώτησαν αν ο σταρ της Παρί είναι αλαζόνας.

Ο Ιμπραϊμά Κονατέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα είναι ο νέος αρχηγός των «τρικολόρ», όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Ο 23χρονος αμυντικός χαρακτήρισε τον σταρ των Παριζιάνων «ηγέτη», αναφέροντας επίσης, ότι πολλοί τον θεωρούν αλαζόνα. Άποψη που έχουν και κάποιοι από τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ.

«Ακόμα κι αν είχα λόγο σε αυτό, δεν θα άλλαζε τίποτα. Είναι απόφαση του προπονητή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Ειλικρινά, ο Κιλιάν το αξίζει. Είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό», είπε στο Eurosport και πρόσθεσε:
«Το αξίζει με ό,τι έχει κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με την Παρί επίσης. Είναι ένας πολύ καλός ηγέτης, εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένα νεαρό αγόρι που του αρέσει να περνάει καλά και να διασκεδάζει, τίποτα περισσότερο. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι αλαζόνας. Είναι κάτι για το οποίο με ρώτησαν και στη Λίβερπουλ. Τους λέω “Είστε τρελοί; Είναι τόσο ωραίος τύπος”. Φυσικά, και θα είναι καλός ηγέτης»..