Απογοήτευση. Είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα όλων στην Ανόρθωση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο, αλλά και την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος πήγε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (το γέμισε, κατ’ ακρίβεια), αλλά η ομάδα όχι. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, φύλαξε ίσως τη χειρότερη της εμφάνιση από τον Ιανουάριο κι έπειτα. Με πολλά κι αβίαστα λάθη, σχεδόν καθόλου δημιουργία πλην ελαχίστων περιπτώσεων, κακά τα ψέματα θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ και να μην έφτανε καν να ελπίζει στις καθυστερήσεις.
Η σεζόν ουσιαστικά τελείωσε για την Ανόρθωση και πλέον έχει μπροστά της ένα ψυχοφθόρο διάστημα μέχρι να ΄ρθει το καλοκαίρι, όταν θα συμβούν (ξανά) σαρωτικές αλλαγές. Αυτό είναι βέβαιο, όπως και το ότι έχει αρκετό χρόνο μπροστά της για να αξιολογήσει την επόμενη μέρα και να αποφύγει τα φετινά λάθη.
Τίποτα δεν τελειώνει σε μια κακή χρονιά, πόσο μάλλον για μια μεγάλη ομάδα που κουβαλάει τόσο κόσμο από πίσω της όπως η Ανόρθωση. Όσο ψυχοφθόρο κι αν θα είναι το προσεχές διάστημα, θα πρέπει να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για να επιστρέψει η «κυρία» στο γνώριμο της ρόλο.

Ανδρέας Βεντούρης