Ο απόηχος του αποκλεισμού από το κύπελλο καλά κρατεί στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων». Ειδικά μεταξύ των φιλάθλων, γίνεται αξιολόγηση για το πως η ομάδα τους έκανε κυριολεκτικά…χαρακίρι και πέταξε το πλεονέκτημα και το προβάδισμα που είχε από το πρώτο ματς.
Η ουσία όμως δεν είναι τι λέγει τι θα πει ο φίλαθλος. Παρά μόνο, τι θα κάνει ο Μιλόγεβιτς και πως θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές.
Ο Σέρβος προπονητής, καλείται να διορθώσει τις πολλές ανορθογραφίες που παρουσίασε η ομάδα του την Τετάρτη το βράδυ. Σε όλες μάλιστα τις γραμμές. Από την αστάθεια του Μπέλετς, μέχρι την αδυναμία της επιθετικής γραμμής να σκοράρει απέναντι σε μία ομάδα σε βάρος της οποίας στα τρία προηγούμενα ντέρμπι πέτυχε 8 γκολ και δέχθηκε μόλις ένα.
Η αναφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, δεν έχει επίσης πλέον καμία σημασία, αφού το ΑΠΟΕΛ, έχει αυτό το θέμα από την αρχή της σεζόν και από την στιγμή που δεν προκύπτει «γιατρειά» πρέπει και ο προπονητής να εναρμονιστεί μαζί τους και να βρει τρόπο, ώστε η ομάδα στα 11 ματς που τη έμειναν για το πρωτάθλημα, να καταφέρει να μείνει στην 1η θέση και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Κρίνεται πολύ σημαντική, η επόμενη αποστολή με τη Νέα Σαλαμίνα, λόγω του ότι θα είναι το πρώτο δείγμα γραφής, μετά τον αποκλεισμό και οι ποδοσφαιριστές, θα κληθούν να δείξουν αν ξεπέρασαν ή όχι την αποτυχία.
Παράλληλα, είναι σημαντικό ματς αφού θα κρίνει και την 1η θέση με το τέλος της κανονικής διάρκειας που δίνει έστω και μικρό, προβάδισμα για τη β’ φάση.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ( Δευτέρα 19:00 ΓΣΠ) δεν έχει πιθανότητες να προλάβει ο Μπεν, η απουσία του οποίου ήδη έχει φανεί, και θα ξεκαθαρίσει αν προλάβουν οι Φεράρι και Ντογκαλά καθώς και ο Σατσιάς.
Επιστρέφει ο Καρώ,
και θα είναι πιο έτοιμοι ο Σαρφό και ο Κβιλιτάια. Στην προπόνηση της Παρασκευής, θα διαπιστωθεί αν προέκυψαν άλλα προβλήματα στη ρεβάνς με την Ομόνοια.
Στα συν για το ΑΠΟΕΛ, η πλήρης ετοιμότητα του Τάσου Δώνη η παρουσία του οποίου ενδεχομένως να αποβεί καθοριστική στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.