Ο «Φαραώ» δέχθηκε την συστημένη μπαλιά του «Τσίμι» για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 κόντρα στους «λύκους» σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κλοπ δικαιώθηκε για την προσπάθεια και την επιμονή της στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως όμως να παρουσιάσει κάτι εξαιρετικό στο χορτάρι.

Αυτό το γκολ ήταν το 20ο φετινό του Μοχάμεντ Σαλάχ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ να φτάνει σε αυτά τα επίπεδα σε καθεμιά από τις 6 αγωνιστικές περιόδους που βρίσκεται στο κλαμπ του λιμανιού. Από την πρώτη του χρονιά, που ήταν και η κορυφαία μέχρι στιγμής, το 2017-2018, όταν πέτυχε 44 τέρματα, μέχρι και φέτος, έχει αυτό το 20+ να τον συνοδεύει.

Παράλληλα, έφτασε στα 127 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος και απέχει πλέον μόλις ένα τέρμα από τον πρωτοπόρο όλων, Ρόμπι Φάουλερ, στη λίστα των σκόρερ της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Ο παλαίμαχος επιθετικός είχε σταματήσει στα 128, τα οποία φυσικά αναμένεται να ξεπεράσει ο Σαλάχ μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν, για να φτάσει σε ακόμα μια διάκριση με τη φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.