Το πρόστιμο σε Λέδες, Τόμοβιτς και Όλτρα το περίμεναν στην ΑΕΚ. Ακόμη και μία βαριά τιμωρία στον Τσάβι Ρόκα, όχι όμως στο βαθμό που του επιβλήθηκε με την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για έξι μήνες.
Το θέμα με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Λάρνακας είναι καθαρά ηθικό. Ο ίδιος διέψευσε τα πάντα μόλις αφιχθήκαμε στο Λονδίνο κι ο καθένας είχε αντιληφθεί πως τον έπνιγε το δίκιο του. Υπάρχουν περιπτώσεις που από καθαρά ηθικής πλευράς, δεν χρειάζονται μαρτυρίες αλλά μπορείς να αντιληφθείς κάποια πράγματα δίχως αυτές –ακόμη κι από την γλώσσα του σώματος του άλλου.
Αυτό που εκνεύρισε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι που θα στερηθεί τον κόσμο της σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το τελευταίο που θα ήθελε είναι ακριβώς αυτό, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ας το αντιληφθούν άπαντες κι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του: ακραίες συμπεριφορές ζημιώνουν την ομάδα. Το κακό έγινε και η ΑΕΚ θα πάει μόνη της στην Πάφο.

Ανδρέας Βεντούρης