Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. Οι δηλώσεις του:

-Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Ήταν μια νίκη που έπρεπε να έρθει με κάθε κόστος και τρόπο. Είναι η 3η συνεχόμενη, χωρίς τον κόσμο μας αυτή τη φορά κι αυτό κάνει πιο σημαντική τη νίκη μας. Βρισκόμαστε ακόμη πολύ μακριά από τους στόχους μας, ως εκ τούτου βλέπουμε απλά το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η έλευση του Μπογκτάν Αντόνε έφερε μια άλλη ψυχολογία. Αισθανόμασταν ότι θα πάμε για να νικήσουμε. Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια φτάσαμε στη νίκη».

-Για την αλλαγή της εικόνας: «Είναι σημαντικό που προστέθηκαν στην εξίσωση οι νεοφερμένοι. Πλέον έχουμε αυτοπεποίθηση κι αυτό ήταν που μας έλειπε».

-Για τη συνέχεια: «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα αν θα καλύψουμε τη διαφορά για τις θέσεις στην Ευρώπη. Η πίεση και το άγχος είναι στις προπορευόμενες ομάδες που έχουν το στόχο στα χέρια τους. Εμείς ερχόμαστε από την εξωτερική. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε αυτά τα δεδομένα».

-Για τα αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα: «Στα θετικά είναι η επιστροφή του Χαμάς. Μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας ο Χάμπος κι ο Εκπολό, έπαιξε εκεί κι ο Ντανίλο. Ο Σαχάρ έπαιξε χθες δεξί μπακ και ήταν αλάνθαστος. Επιστρέφει ο Φιλιώτης αλλά και ο Μαυρίας. Είχαμε ένα πρόβλημα χθες με τον Βα και τον Ντόνιο, θα δούμε κατά πόσον είναι σοβαρά ή όχι».

-Για τον Πίττα: «Με τον Χάμπο είναι το καμάρι των ακαδημιών μας. Βάσει αριθμών είναι ο καλύτερος Κύπριος του πρωταθλήματος. Σοβαρός επαγγελματίας, σωστή ζωή, Απολλωνίστας. Έχει ένα βαρύ όνομα. Στέλνω μήνυμα στα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών, ότι με σκληρή δουλειά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στον Απόλλωνα και θα καθιερωθούν».

-Αν το ματς με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί Δευτέρα: «Δεν έχουμε ακόμη ενημέρωση».

-Για τα διοικητικά: «Ουδέν νεότερο και κανένα σχόλιο».

-Για το περιστατικό με Ουάρντα και Γιανέφσκι: «Μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η αντίδραση του κ.Γιανέφσκι. Ήταν μια ατυχής δήλωση. Τέτοιες τοποθετήσεις δεν είναι για το επίπεδο του κ.Γιανέφσκι. Είναι εξαιρετικός προπονητής, ήταν μια κακή στιγμή για τον ίδιο. Δεν θα μπούμε σε εμπόλεμη κατάσταση με την ΑΕΛ για μία δήλωση».

-Για την αποβολή του Ρομπέρζ: «Αυτό που συμβαίνει στα τελευταία μας παιχνίδια είναι πολύ ανησυχητικό. Είδαμε πράγματα που μας ενόχλησαν. Ο Απόλλωνας αξίζει πολύ μεγάλου σεβασμού».