Ο Κύπριος προπονητής Απόστολος Μακρίδης μίλησε στο balla.com.cy. Όταν του ζητήσαμε να μας αναλύσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και στην Ανόρθωση, επέλεξε να σταθεί στην «Κυρία» αναλύοντας τα κέρδη που μπορεί να έχει η ομάδα στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος ενόψει και της νέας σεζόν.
Συγκεκριμένα μας είπε:
«Όταν σε δύο ματς δεν μπορείς να νικήσεις τον Ολυμπιακό και μάλιστα στον μοναδικό στόχο που σου έχει απομείνει για διάκριση, βγάζει τις αδυναμίες σου. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και επιβάλλεται να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της. Πρέπει να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει το υπόλοιπο της σεζόν ώστε να είναι πιο έτοιμη με το ξεκίνημα της νέας.
-Καταρχάς πρέπει να βρει τρόπο να δημιουργήσει κίνητρα αγωνιστικά.
-Πρέπει να δώσει στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι είναι κριτήριο για κάποιους τα ματς που απομένουν η θέση τους στο ρόστερ της νέας σεζόν.
-Πρέπει να δώσει χρόνο σε κάποιους νεαρούς ώστε να δείξουν αν μπορούν να αποτελέσουν μέρος του ρόστερ.
-Πρέπει να αρχίσει η διοίκηση μαζί με τον Αθλητικό Διευθυντή από τώρα τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Υπάρχει χρόνος και όταν υπάρχει χρόνος τα αποτελέσματα συνήθως είναι καλύτερα.
-Πρέπει η διοίκηση τώρα που έχει τον χρόνο μπροστά της να δει τι θα κάνει με κάποια συμβόλαια και να έχει επαφές για να τα ξεκαθαρίσει».

Χρίστος Χρίστου