Ο Ηλίας Χαραλάμπους παραχώρησε την πρώτη του διάσκεψη τύπου ως προπονητής της Στεάουα. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως είναι μια πρόκληση για τον ίδιο αυτή η δουλειά, και πως θέλει να πετύχει με τη νέα του ομάδα.
Αναλυτικά:
Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ήσουν στη Ρουμανία; «Ναι έτσι νομίζω. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Πέρασα καλές στιγμές στη Ρουμανία, έκανα φίλους εδώ και τώρα θέλω να πετύχω με την ομάδα ως προπονητής».
Για την πρόταση της Στεάουα και τι σημαίνει για τον ίδιο: «Eίναι εξαιρετική για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, έκανε πολλά πράγματα στην Ευρώπη και είναι γνωστή. Έχει καταπληκτικούς οπαδούς, μεγάλη ιστορία και δεν μετανιώνω που δέχτηκα την πρόταση. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα».
Η πρώτη του εντύπωση: «Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εξαιρετική. Νιώθω ότι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι καταπληκτικές».
Για τους στόχους του: «Πιστεύω στην καθημερινή δουλειά, οι στόχοι μας είναι προφανείς και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».