Η Ολλανδική σχολή είναι σαφώς από τις καλύτερες παγκοσμίως με του ποδοσφαιριστές από την εν λόγω χώρα να αφήνουν την δική τους εποχή στο Ευρωπαϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Στην Καρμιώτισσα μάλλον το είχαν και αυτό υπόψη όταν αποφάσιζαν να δοκιμάσουν την Ολλανδική σχολή με δύο συν δυο μετεγγραφές.  Η δοκιμή αυτή έχει βγει στην ομάδα καθώς οι Μουνίρ Ελ Αλούχι, Σαμίρ Μπεν Σαλάμ, οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι και οι Καρίμ Λουκίλι και Ντέινζελ Γκράβενμπερχ οι οποίοι ήρθαν τον Ιανουάριο, αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας.
Ο πρώτος, ο 28χρόνος Ελ Αλουχί αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και αποτελεί τον ιθύνων νου της Καρμιώτισσας, καθώς είναι ο πρώτος της σκόρερ με 7 γκολ, πρώτος σε λεπτά συμμετοχής με 2230 συνολικά, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασσίστ.  Ποδοσφαιριστής με πολύ καλή αντίληψη του χώρου, έχει την κάθετη πάσα αλλά και την ικανότητα να τελειώνει τις φάσεις.
Ο δεύτερος, ο Μπεν Σαλάμ, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη στις 5 Ιανουαρίου και να μείνει εκτός για ενάμιση μήνα. Παρόλα αυτά μετράει 16 συμμετοχές με τον 21χρόνο ποδοσφαιριστή να χαρακτηρίζεται από την γρηγοράδα και το πολύ καλό ένας εναντίον ενός που παίζει.
Και πάμε στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, ο Λουκίλι είναι και αυτός ακραίος επιθετικός με τον 25χρόνο να έχει δείξει πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα. Μετράει 6 παιχνίδια, με γκολ και ασσίστ αλλά κα κερδισμένο πέναλτι. Έχει την ικανότητα και το έδειξε να αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες αφού μπορεί να διεισδύσει και να σερβίρει στην αντίπαλη περιοχή.
Τέλος ο Γκράβενπερχ είναι επιθετικός κορυφής με τον Ολλανδό να αποτελεί ένα βαρύ φορ εντός των τετραγώνων. Το εκτόπισμα του τον βοηθά να διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας και να είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να του την αποσπάσει. Ο 29χρόνος επιθετικός σκόραρε ένα γκολ και έχει και κερδισμένο πέναλτι σε 441 λεπτά συμμετοχής.

Μιχαήλ Αριστείδου