Η ολική επαναφορά της ομάδας, είναι πλέον γεγονός. Ο Απόλλων με τις 5 σερί νίκες άφησε πίσω τα όσα διαδραματίστηκαν με αποκορύφωμα κατά την τελευταία ήττα με την Καρμιώτισσα.
Εκείνο το ματς που αρχικά χαρακτηρίστηκε σαν…η ταφόπλακα της φετινής σεζόν, έγινε τελικά αφορμή και αιτία να αλλάξει προς το καλύτερο το σκηνικό.
Θυμίζουμε ότι ακολούθησε τότε η ανακοίνωση που έλεγε ότι φεύγει ο Νίκος Κίρζης.
Ήρθε όμως ο Αντόνε και έφερε μαζί του μία τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο.
Οι ποδοσφαιριστές ανέβασαν στροφές, δείχνουν την ποιότητα και αξία τους και τους χαίρεται έστω από μακριά (μέχρι στιγμής) ο Νίκος Κίρζης ο οποίος βέβαια εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να δουλεύει χωρίς καμία εκκρεμότητα η ποδοσφαιρική ομάδα.
Ο Κίρζης που λαμβάνει τα μηνύματα που τον καλούν να επιστρέψει, ενδεχομένως να αναθεωρήσει την πρόθεση αποχώρησης, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων εβδομάδων.
Αναφορικά με τον απόηχο της 5ης σερί νίκης πάνω στην Ομόνοια, σαφώς και επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Χαμάς.
Ένα ακόμα πλήγμα για την ομάδα που θα αξιοποιήσει όσο γίνεται τη διακοπή και μετά από το ρεπό που έδωσε ο Αντόνε θα γίνει η προετοιμασία για το επόμενο ματς με τον Άρη.
Προκύπτει η επιστροφή του Ρομπέρζ που θα δώσει μια σημαντική λύση στο πλάνο του Ρουμάνου προπονητή.
Πλέον στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, ο Απόλλων θα διεκδικήσει με καλές πιθανότητες πρώτα την 4η θέση και κάτω από προϋποθέσεις και την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.