Μετά την ήττα από την Γουέστ Χαμ και τον αποκλεισμό από το Conference League, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:
Για την αποβολή του Λέδες:
«Μετά την αποβολή δεν είχαμε πιθανότητα, δεν υπήρχε… παιχνίδι. Είμαι θυμωμένος για την κόκκινη κάρτα στον ίδιο ποδοσφαιριστής σε μερικές μέρες. Παίξαμε γενναία. Μας πίεσε ψηλά η Γουέστ Χαμ και μα ανάγκασε να παίξουμε με μακρινές μπαλιές που δεν είναι το στυλ που παίζει η ομάδα μας».
Για τα δύο γρήγορα γκολ στο β’ ημίχρονο σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές: «Έγινε πολύ δύσκολο το έργο μας αλλά είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που ταξίδεψε και βρέθηκε στο γήπεδο».
Για την συνέχεια: «Τώρα μπαίνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».
Για το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Άρη μεταφέρθηκε για την Δευτέρα: «Δεν είναι το καλύτερο που μπορούσαμε να έχουμε αλλά είναι καλύτερα από το να παίξουμε Κυριακή».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

«Από την πορεία μας στην Ευρώπη είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους οπαδούς που ήρθαν και εδώ και μας στήριξαν με εντυπωσιακό τρόπο. Αλλά από τον αποψινό αγώνα δεν είμαι ικανοποιημένος. Είπα στους παίκτες να το απολαύσουν, αλλά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί αλλα δεν κρατήσαμε την μπάλα, δεχθήκαμε αρκετές φάσεις. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά κάναμε το ίδιο λάθος, μείναμε με δέκα παίκτες, ο ίδιος παίκτης το ίδιο λάθος. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν και τα λάθη στοιχίζουν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν το απολαύσαμε, μόνο υποφέραμε».
Για το αν είναι χαρούμενος που θα παίξει Δευτέρα με τον Άρη: «Γενικά δεν είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω ποιοι από τους διεθνείς θα μας ενισχύσουν. Είναι καλύτερο που παίζουμε Δευτέρα αντί Κυριακή. Δεν είναι το καλύτερο για την Κύπρο, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Όποτε έπρεπε να αγωνιστούμε, θα το κάναμε».
Για το Ναούμ: «Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για την αποψινή του εμφάνιση αλλά και από την σεζόν που κάνει συνολικά. Είναι νεαρός, έχει το ταλέντο και κάθε φορά που καλείται να αγωνιστεί μας δίνει λύσεις. Ανταποκρίνεται θετικά και έχει μέλλον».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ BALLA ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ