Η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που είχε ίσως το καλύτερο της πρώτο ημίχρονο στην φετινή χρονιά. Η ομάδα πέτυχε δύο γκολ και κατάφερε να διαχειριστεί στην επανάληψη το υπέρ της αποτέλεσμα παίρνοντας μια νίκη που διατηρεί την πόρτα του πρώτου γκρουπ ανοιχτή.
Η όλη εμφάνιση της ομάδας άφησε όλους ικανοποιημένους και έφερε και χαμόγελα, ειδικά η απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών. Πρώτος και καλύτερος ο Κασάνικλιτς που έκανε με διαφορά το καλύτερο του παιχνίδι με την ΑΕΛ. Πέραν του γκολ η παρουσία του ήταν εξαιρετική για όσο αγωνίστηκε. Από κοντά οι Παπαφώτης και Παντελή οι οποίοι επίσης ξεχώρισαν με την απόδοση τους. Ο πρώτος ξεχώρισε στην μεσαία γραμμή ενώ είχε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Ο Παντελή εξουδετέρωσε πλήρως τον Γιάκολις στο πρώτο μέρος ενώ και στην επανάληψη τα πήγε πολύ καλά πάνω στον Φαράζ.
Είναι μια νίκη που δίνει και άλλη ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας να διακριθεί στο κύπελλο. Σε μια ξεχωριστή στιγμή, οι φίλοι της ΑΕΛ χειροκρότησαν τον Τρισκόφσκι όταν αυτός έγινε αλλαγή.

Αριστείδου Μιχαήλ