Έγινε αρκετός λόγος για την αδυναμία της Ανόρθωσης στο σκοράρισμα, γίνεται επίσης αρκετός λόγος για τη βοήθεια των μεταγραφών στο επιθετικό κομμάτι, αλλά είναι γεγονός ότι η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάζει βελτίωση και στο ανασταλτικό.
Αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι στα τελευταία έξι παιχνίδια, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό στα τέσσερα από αυτά. Πρόσωπα δεν έχουν αλλάξει στα μετόπισθεν και είναι προφανές ότι ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς έχει βελτιώσει την «κυρία» και σ’ αυτόν τον τομέα, με τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του από το υφιστάμενο ρόστερ.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι απλά με βελτίωση μονάχα στο επιθετικό κομμάτι, δεν μπορεί να προχωρήσει και να φτάσει εκεί που θέλει. Το ξέρει ο Βέσκο ότι δεν έχει επιτευχθεί τίποτα ακόμη και είναι σημαντικό να συνεχιστεί αυτή η αγωνιστική άνοδος ενόψει των αγώνων κυπέλλου.
Ο Λόρια πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, υπάρχει αισιοδοξία ότι οι Γκερέρο και Εμπραλίτζε θα είναι έτοιμοι ενώ επιστρέφουν οι Κορέια και Ιωάννου. Αντιθέτως, θα μείνουν εκτός οι Αρτυματάς και Χρυσοστόμου.

Ανδρέας Βεντούρης