Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα σημειώθηκαν μετά τις Προεδρικές εκλογές.
Αρχικά αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν στον Συναγερμό μετά τις εκλογές είπε,
«Καταρχήν πρέπει να αποτάξουμε το μίσος και τον θυμό. Το συναίσθημα δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος στις πολιτικές αποφάσεις. Δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε πολύ συναίσθημα το οποίο πλήγωσε την παράταξη μας, ευτυχώς δεν την αιματοκύλησε. Ήταν μια λανθασμένη στρατηγική εγώ πολλές φορές σε όλη την προεκλογική εκστρατεία στο εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΣΥ τους έλεγα συνέχεια σταματάτε να βρίζετε τον Χριστοδουλίδη».
Συνέχισε λέγοντας, «εγώ έχω την άποψη μου γιατί οδηγηθήκαμε σε αυτή την ήττα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε καμία συμμαχία, δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά».
Αναφερόμενος στον αδερφό του είπε ότι μέχρι και σήμερα ακόμη δεν έχει συναντηθεί με τον Χριστόφορο, «οι εκλογές αυτές δίχασαν ακόμη και οικογένειες» είπε.
Επισήμανε ότι ο ΔΗΣΥ θα βγει κερδισμένος και δυνατός εάν και εφόσον αφήσουν στο πλάι όσο το δυνατόν όσα τους χώρισαν και δουν με πιο τρόπο θα ανασυνταχθούν.
«Όσον αφορά τη Λευκωσία, που υποτίθεται ότι ήμουν υπεύθυνος, κέρδισε ο ΔΗΣΥ 8 χιλιάδες ψήφους περισσότερες από τις βουλευτικές εκλογές» ανέφερε ο κ. Τορναρίτης.
Όσο αφορά τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Πολιτικό Γραφείο είπε, «Κάτι που με πλήγωσε πάρα πολύ είναι ότι πήγαμε να συνεδριάσουμε στο Πολιτικό Γραφείο για μια κορυφαία απόφαση και μαζεύτηκαν εκεί κάτι άσχετοι που δεν είχαν καμία σχέση με το ήθος του ΔΗΣΥ για να μας απειλούν και να μας προπηλακίζουν. Θα ήταν και άλλοι συνάδελφοι που θα έβγαιναν εκείνο το βράδυ υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη αλλά φοβήθηκαν. Δεν είναι αυτός ο ΔΗΣΥ και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανένα να συμπεριφερθεί ξανά με αυτό τον τρόπο.
Για την απόφαση που έλαβαν ως κόμμα για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών είπε ότι «έπρεπε να τηρηθεί το κατά βούληση, αλλά πώς να τηρηθεί όταν ο Πρόεδρος του κόμματος βγήκε και μας είπε δεν θα ψηφίσω λευκό και την ίδια ώρα μας μιλούσε για αποστάτες και προδότες. Έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο ελεύθερα να σκεφτεί. Όταν δεν έγινε το συγκεκριμένο, προφανέστατα και εγώ θεώρησαν ότι ήταν ευθύνη μου έναντι του τόπου και της παράταξης να τοποθετηθώ».

Τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα διεκδικήσει αξίωμα στις εσωκομματικές εκλογές. «Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να υπογράψω καμία από τις τρεις υποψηφιότητες γιατί δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν θεσμικά να συνεχίσουμε να ρίχνουμε λάδι σε ότι μας πλήγωσε. Δεν μπορείς να δουλεύεις για 12 μήνες και δυο μέρες πριν τις εκλογές να σου λένε ευχαριστώ για την προσφορά σου και τρεις μέρες μετά να θυμούνται συγκεκριμένη ταβέρνα, αυτό δεν το δέχομαι.
Ας πνίξουμε το συναίσθημα ας αγκαλιάσουμε ο ένας συναγερμικός τον άλλο. Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για όλα όσα έκανε, έγιναν και λάθη αυτό είναι πραγματικότητα».
Αναφερόμενος στον Ανδρέα Μαυρογιάννη είπε ότι ήταν αξιοσημείωτο το ήθος του και ότι του έκανε εντύπωση. «Προσωπικοί μου φίλοι στήριξαν την υποψηφιότητα του Μαυρογιάννη και μπράβο τους» είπε.
Κλείνοντας είπε, «και ο Αβέρωφ Νεοφύτου έδωσε πολλές μάχες είναι μια συγκεκριμένη σημαντική προσωπικότητα για το κοινοβούλιο, αδιαμφησβήτητη. Αυτή την ώρα οφείλουμε να δούμε πως θα ενώσουμε τον ΔΗΣΥ. Πρέπει να δούμε με ποιο τρόπο θα ανοίξουμε τις πόρτες για να έρθουν και άλλοι στον ΔΗΣΥ γιατί είναι το κόμμα της ελευθερίας.  Όλοι οι βουλευτές του ΔΗΣΥ εργάστηκαν και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για τη μάχη που έδωσε ο ΔΗΣΥ και το υπογράφω γιατί ήμουν σε καθημερινή επαφή με τους περισσότερους».