Κίνδυνος αναβολής στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ!
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης βόλτας στον αγωνιστικό χώρο, οι άνθρωποι της «Ένωσης» παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μία εστία του γηπέδου στο Περιστέρι. Αμέσως, λοιπόν, κλήθηκαν οι υπεύθυνοι, μέτρησαν και διαπίστωσαν πως, πράγματι, υπάρχει απόκλιση πέντε με επτά εκατοστά! Η εστία, δηλαδή, ήταν πέντε με επτά εκατοστά κάτω από το κανονικό σε σχέση με το χορτάρι!
Ο Παναγιώτης Κονέ και άλλα άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ ήταν μαζί με τους διαιτητές στις μετρήσεις και ανθρώπους του Ατρόμητου, και επιβεβαιώθηκαν για τις λάθος διαστάσεις. Ξεκίνησαν, δε, άμεσα οι ενέργειες, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο φαινόταν αρχικά. Και το απίστευτο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε πως το ίδιο θέμα υπάρχει και με τη δεύτερη εστία!
Να σημειωθεί πως αν το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, ώστε το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 18:00 (μισή ώρα μετά τη σέντρα), τότε θα πάμε για αναβολή, αλλά πρέπει να τονιστεί πως ο κανονισμός δίνει δικαίωμα ένστασης στην ΑΕΚ, αν, τελικά, πάμε σε αναβολή με υπαιτιότητα του γηπεδούχου.
Αυτή την ώρα οι άνθρωποι του γηπέδου… σκάβουν, για να μακρύνει η απόσταση του εδάφους από το δοκάρι! Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δημιουργεί άλλα θέματα, καθώς οι εστίες θα είναι… σκαμμένες και τα δοκάρια θα συνεχίσουν να είναι σε λάθος θέση. Περιμένουμε τα νεότερα από το Περιστέρι…

Φωτογραφίες από το μέτρημα της διάστασης της μιας εστίας:

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Στον αέρα ο αγώνας, πρόβλημα με το ύψος του δοκαριού στις εστίες
INTIME SPORTS
Η μέτρηση των δοκαριών
Η μέτρηση των δοκαριών INTIME
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Στον αέρα ο αγώνας, πρόβλημα με το ύψος του δοκαριού στις εστίες
INTIME SPORTS