Όχι μόνο δεν πρόκειται να αδιαφορήσει, αλλά αντίθετα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, θέλει να δει την ομάδα του ν ανταποκρίνεται θετικά και στο κύπελλο.
Ο ίδιος μάλιστα, είναι αποφασισμένος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στην οποία ίσως να κάνει κάποιες αλλαγές, όμως έχοντας ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ στη διάθεση του, περιμένει όποιοι και αν αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό.
Ο Μιλόγεβιτς, έκανε ξεκάθαρο ότι σκέφτονται όλοι το ματς της Τετάρτης με την Ομόνοια και από την Πέμπτη θα δουν το πρωτάθλημα και τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Από πλευράς αγωνιστικών νέων, δεν έχει αλλάξει κάτι. Τρεις απουσίες με τον τιμωρημένο Κβιλιτάια και τους παροπλισμένους ( λόγω τραυματισμού) Δώνη και Σούσιτς.
Συγκρικά με την ΕΝΠ, είναι διαθέσιμος ο Φεράρι που μαζί με το Γουίλερ διεκδικούν την θέση αριστερά στην άμυνα. Δεξιά θα πάρει θέση ο Τσεπάκ, ενώ ο Ντβάλι διεκδικεί θέση στην άμυνα.
Πανέτοιμος ο Βιγιαφάνες αλλά δύσκολα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα ο προπονητής.
Επίσης διεκδικεί θέση ο Ντογκαλά, το ίδιο και ο Εφραίμ. Γενικά, μέσα από τις επιλογές επιβεβαιώνεται το βάθος του ρόστερ και η άνεση στον Μιλόγεβιτς να παρατάξει ακόμα και με αλλαγές μία ισχυρή 11άδα.
Ο κόσμος, για μία ακόμα φορά, δείχνει την πρόθεση του να στηρίξει την ομάδα του αφού εξάντλησε τα 2.200 εισιτήρια στη νότα κερκίδα και οι ποδοσφαιριστές θα νιώσουν ξανά τον παλμό των φιλάθλων.